Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Det Kgl. Biblioteks onlinesystem holder lukkedage

Den 19. november 2019 får Det Kgl. Bibliotek et nyt bibliotekssystem. Til den tid vil enkelte biblioteksservices blive lukket ned i 5 dage, mens det nye system implementeres.

25.09.2019 | Signe Schou

Helt kort om det nye system: Det bliver et fælles bibliotekssystem med én indgang til alle biblioteksressourcer, som skal være et nemt og overskueligt redskab for studerende og forskere på AU. Det nye system får en række nye muligheder. Det kommer der mere om senere.

Her kan du som bruger af biblioteket få overblik over, hvad den midlertidige lukning vil betyde, samt over datoer, du vil have brug for at kende til.

Vigtigt at være opmærksom inden 1. oktober:

  • Hjemlån af bøger fra andre biblioteker vil ikke være muligt fra tirsdag den 1. oktober. Det kommer naturligvis til at fungere igen, når det nye system er implementeret. Hvis der er materiale, som du har brug for at bestille hjem, skal du altså gøre det inden 1. oktober.
  • Via AU Librarys hjemmeside kan du stadig søge på materialer og få adgang til elektroniske ressourcer.

Begrænsninger i services fra 14. november:

  • Det nuværende system vil blive lukket for lån, bestillinger, fornyelser og afleveringer torsdag d. 14. november kl. 18:00. Det nye system vil være tilgængeligt den 19.11.

Anbefalinger til systembrugere inden nedlukning af nuværende system:

  • Ang. ’huskeliste’: Hvis du gør brug af ”personlig huskeliste” i det nuværende bibliotekssystem, opfordres du til at gemme titler fra din huskeliste et andet sted, da denne facilitet ikke føres med over i det nye system.

Når det nye system er i funktion:

  • Alle brugere oprettes på ny med ny pinkode i det nye system. Oplysninger om dette kommer senere.

Du kan finde mere information og løbende status her.

Uddannelse, Alle grupper, Alle AU-enheder, Statsbiblioteket, Forskning, Administrativt