Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

DHL-stafetten – en hyggelig aften med dine kollegaer

Den 9. maj lukker tilmeldingen til årets DHL-stafet. Meld dig til sammen med dine kollegaer og benyt lejligheden til at mødes i de smukke, grønne omgivelser til en løbe- eller gåtur og efterfølgende hygge.

23.04.2019 | Signe Opstrup

Foto: Melissa Bach Yildirim

Flere aftener hvert år i august forvandles Mindeparken i Aarhus, Fælledparken i København og Engen i Fruens Bøge i Odense til store folkefester, når tusindvis af motionister begiver sig ud på et 5x5 km-stafetløb eller en 5 km Walk. Aarhus Universitet stiller atter op til DHL, i stafet og Walk i de tre byer:

  • Odense: Torsdag d. 15. august
  • Aarhus: Torsdag d. 22. august
  • København: Torsdag d. 29. august

     

Tilmeld jer DHL-Stafetten her

Det gode AU-selskab er trækplaster

DHL-stafetten er for alle, uanset om man er garvet løber, hyggemotionist eller foretrækker en rask gåtur. For nogle handler årets DHL om at slå sig egen rekord - eller ”rivalen” fra nabokontoret. For andre er trækplastret den grønne skov, det hyggelige selskab og den gode stemning i AU’s telt, hvor universitetet serverer et måltid mad og kolde drikke.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeldingen foregår holdvis, og der skal være fem deltagere på hvert hold i følgende kategorier: Stafet – kvinder, Stafet – mænd, Stafet – mix og Walk. Distancen er 5 km for alle kategorier. Stafetten afvikles traditionen tro ved, at de fem deltagere skiftes til at løbe distancen, mens Walk-holdene går distancen samlet.

Læs mere om AU’s deltagelse i DHL-stafetten og tilmeld jeres hold her.

Fakta

DHL Stafetten er en ”sommerfest”, der hvert år samler over 200.000 deltagere i Aarhus, København, Odense, Aalborg og i Sønderjylland. Deltagerne kommer primært fra virksomheder, men alle er velkommen til at stille hold.

 

Læs mere om DHL stafetten

Arrangement, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet