Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

DHL-stafetten – en hyggelig aften med dine kollegaer

Den 4. maj lukker tilmeldingen til årets DHL-stafet. Rektor Brian Bech Nielsen håber, at rigtig mange medarbejdere benytter lejligheden til at mødes i de smukke, grønne omgivelser til en løbe- eller gåtur og efterfølgende hygge.

23.04.2018 | Louise Asmund-Hjorth

Foto: Maria Randima

Flere aftener hvert år i august forvandles Mindeparken i Aarhus, Fælledparken i København og Engen i Fruens Bøge i Odense til store folkefester, når tusindvis af motionister begiver sig ud på et 5x5 km-stafetløb eller en 5 km Walk. Aarhus Universitet stiller atter op til DHL, i stafet og Walk i de tre byer: 

  • Odense: torsdag d. 16. august
  • Aarhus: torsdag d. 23. august
  • København: torsdag d. 30. august

Tilmeld jer DHL-Stafetten her 

Det gode AU-selskab er trækplaster

DHL-stafetten er for alle, uanset om man er garvet løber, hyggemotionist eller foretrækker en rask gåtur. For nogle handler årets DHL om at slå sig egen rekord - eller ”rivalen” fra nabokontoret. For andre er trækplastret den grønne skov, det hyggelige selskab og den gode stemning i AU’s telt, hvor universitetet er vært ved en gang chili con carne og kolde drikke.

Brien Bech Nielsen deltog for første gang i DHL stafetten på 5 kilometer løbedistancen, kort efter han blev udnævnt til rektor i 2013:

”Min løbetid var ikke noget at prale af - det var til gengæld den gode stemning i AU-lejren. DHL er en god anledning til at hygge med de nærmeste kolleger og møde kolleger fra andre steder på universitetet. Jeg håber, at mange af jer benytter lejligheden til en venskabelig dyst og uformelt samvær.” 

Sådan tilmelder du dig

Tilmeldingen foregår holdvis, og der skal være fem deltagere på hvert hold i følgende kategorier: Stafet – kvinder, Stafet – mænd, Stafet – mix og Walk. Distancen er 5 km for alle kategorier. Stafetten afvikles traditionen tro ved, at de fem deltagere skiftes til at løbe distancen, mens Walk-holdene går distancen samlet.

Læs mere om AU’s deltagelse i DHL-stafetten og tilmeld jeres hold her


Fakta:

Mere end 5000 offentlige og private virksomheder mødes til DHL-stafetten, og eventen har derfor fået tilnavnet ”verdens største firmafest” med et samlet deltagerantal på over 200.000. Ud over Aarhus, København og Odense foregår DHL-stafetten i Aalborg samt skiftende steder i Sønderjylland i perioden 14-30. august 2018.

Læs mere om DHL stafetten 

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Arrangement, Ph.d.-studerende, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Videnskabelig medarbejder