Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Driftstatus.au.dk bliver opdateret og tager navneforandring

1. juni 2018 skifter hjemmesiden Driftstatus.au.dk navn til Serviceinfo.au.dk. Samtidig får hjemmesiden et forbedret layout med flere funktionaliteter og et bedre flow af informationer ved evt. forstyrrelser eller nedbrud.

30.05.2018 | Signe Opstrup

Foto: Colourbox

Virker din e-mail ikke? Har du problemer med at komme ind på din medarbejderportal? Er der nedbrud eller opdateringer på de IT-systemer, du bruger? Så kan du pr. 1. juni gå ind på Serviceinfo.au.dk, som er afløseren for Driftsstatus.au.dk. Her kan du finde oplysninger om akutte hændelser og planlagte ændringer, som påvirker brugen af IT, telefoni, strøm, netværk mv. på AU.

Navneforandringen fra Driftstatus.au.dk til Serviceinfo.au.dk sker primært fordi, AU er et internationalt universitet, og derfor skal navnet også kunne fungere på engelsk.

Den nye side indeholder de samme informationer som sin forgænger. Dog med visse justeringer, der er med til at løfte sidens brugervenlighed samt forbedre flowet af informationer om både akutte og planlagte hændelser. Skiftet til "Serviceinfo" sker kl. 07.00 fredag morgen, og kun relevante informationer overføres fra "Driftstatus".

De supportenheder, der løbende melder ind på siden med observationer om diverse nedbrud, er enten blevet eller vil blive tilbudt undervisning. Og der vil være yderligere vejledninger og guides på hjemmesiden, som også indeholder informationer om, hvornår de fire årlige servicevinduer er planlagt de næste fire-fem år frem.

Abonnér på Serviceinfo.au.dk
Ønsker du at modtage meddelelser om planlagte hændelser eller evt. nedbrud, kan du melde dig til på hjemmesiden. Nuværende abonnementer i Driftstatus forsvinder ifm. overgangen til Serviceinfo – derfor skal du huske at tilmelde dig på ny, hvis du fremover ønsker at modtage meddelelser om nedbrud. 

Serviceinfo bliver også publiceret på Twitter-kontoen @ServiceinfoAU, som du kan vælge at følge på din computer, telefon eller andre mobile enheder.

 

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om serviceinfo.au.dk, er du velkommen til at kontakte serviceinfo@au.dk.
Læs mere.

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet