Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Du kan stadig nå at sikre en plads til Medical Innovation Day

Tag dine mest nytænkende studerende under armen og kom med, når vi fredag d. 5. oktober arbejder med innovative løsninger på fremtidens største sundhedsudfordringer.

21.08.2018 | Simon Byrial Fischel

Forskere, ph.d.- og kandidatstuderende fra alle fakulteter på AU inviteres til at tilbringe en dag i selskab med repræsentanter fra sundhedsindustrien, hvor der skal udveksles ideer og tænkes i nye baner. Til Medical Innovation Day kan du melde dig på ét af de to spor: ’Challenge Track’ eller ’Innovative Ideas Track’.

’Challenge Track’ er for dig, som ønsker at prøve kræfter med case-opgaver fra virksomheder i sundhedssektoren, mens ’Innovative Ideas Track’ er for dig, der går med nye idéer eller spændende forskningsresultater, som du mangler investorer eller samarbejdspartnere til at komme videre med. I år kommer cases til ’Challenge Track’ fra virksomheder som Roche, Novartis, Leo Pharma og Zealand Pharma.

I år kan du opleve den islandske biotech entreprenør, Sandra Mjöll Jonsdottir fra Platome, som er dagens keynote speaker.

Eventen er gratis, der er fuld forplejning hele dagen og som ph.d.-studerende kan du ovenikøbet få ECTS-point for at deltage. Det kan være en glimrende karriemulighed for studerende og kan åbne døre til helt nye samarbejder for de allerede etablerede forskere. Der er med andre ord masser af gode grunde til at være med, når ph.d.-skolen på Health inviterer til Medical Innovation Day 2018.

 

Læs mere på Medical Innovation Days hjemmeside

Se programmet for dagen
- eller tilmeld dig lige her

Arrangement, Erhverv og økonomi, Ph.d.-studerende, Health, Health, Samarbejde, Sundhed og sygdom, Studerende, Graduate School of Health, Talentudvikling