Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Else Marie Damsgaard hædret for livslang aldringsforskning

Klinisk lærestolsprofessor Else Marie Damsgaard får VELUX FONDENs hædersgave for sin forskning i aldring og for det mangeårige engagement inden for geriatrien.

10.11.2021 | Lise Wendel Eriksen

Med hædersgaven fra VELUX FONDEN følger 50.000 kr. til klinisk lærestolsprofessor Else Marie Damsgaard. Foto: Thomas Frandsen / VELUX FONDEN

Som forfatter til mere end 150 videnskabelige artikler i internationale tidsskrifter har Else Marie Damsgaard fra Institut for Klinisk Medicin formået at udvikle sit felt, udbrede kendskabet til geriatrien og omsætte kompleks viden til praksis.

Det har hun også evnet i sit virke som ledende overlæge på Aarhus Universitetshospital – Ældresygdomme, hvor hun med blik for kollegers kompetencer har samlet de relevante faggrupper omkring patienterne og har spillet en central rolle i at nytænke geriatrien i hele Jylland.

Det er med baggrund i engagement og mangeårigt bidrag til aldringsforskningen, at VELUX FONDEN tildeler Else Marie Damsgaard den personlige hædersgave på 50.000 kr.

Kontakt

Klinisk lærestolsprofessor Else Marie Damsgaard
Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin og
Aarhus Universitetshospital – Ældresygdomme
Mail: else.marie.damsgaard@clin.au.dk

Omtalen er baseret på pressemateriale fra VELUX FONDEN

Bevillinger og priser, Forskning, Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Sundhed og sygdom, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Klinisk Medicin, Offentligheden/Pressen