Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Én samlet APV i 2019

I foråret 2019 gennemføres AU’s arbejdspladsvurdering (APV). I modsætning til tidligere indeholder den kommende APV-undersøgelse både spørgsmål til det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø på AU. Spørgeskemaet vil også være forenklet i forhold til tidligere år.

25.09.2018 | Signe Opstrup

Foto: Lars Kruse

Målet med en samlet og forenklet undersøgelse er at skabe en hurtigere og mere optimeret proces. Ændringerne i den kommende APV-undersøgelse vil blandt andet betyde, at besvarelserne af undersøgelsen kan findes på hjemmesiden efter ca. tre uger

Undersøgelsen skal ikke ses som en udtømmende kortlægning, men som et redskab, der i højere grad kan pege på områder, som skal udfoldes og arbejdes med lokalt, fx gennem dialogmøder.

Spørgeskemaet indeholder, ligesom tidligere år, en række spørgsmål, der er fælles for alle på AU, samt op til fem fakultets- og administrationsspecifikke spørgsmål, som lokale arbejdsmiljø- og samarbejdsudvalg lige nu er i gang med at udarbejde.

Fakta om APV 2019

  • Undersøgelsen gennemføres 25. februar – 13. marts 2019
  • Rapporter offentliggøres på hjemmesiden primo april 2019. Lokal opfølgning og dialogmøder går herefter i gang.
  • APV’en indeholder spørgsmål til både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø. Den psykiske del af spørgeskemaet vil være anonym.

Yderligere oplysninger

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet