Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Få en skræddersyet demonstration af redskaberne i Microsoft 365

Alle medarbejdere kan nu få en virtuel demonstration af de mange muligheder, der er med AU’s nye samarbejdsplatform, Microsoft 365.

30.10.2020 | Lotte Blåbjerg Kristensen

Det kan være svært at vide sig sikker på, hvilken fil der er den seneste i en mailstrøm. Med de digitale samarbejdsformer i Microsoft 365 er det en af de ting, der kan blive nemmere.

Møder i Teams er blevet hverdagskost for stort set alle på AU, og mange er blevet fortrolige med de virtuelle møder, chatfunktionen og teams-grupperne. Men Teams er imidlertid bare én af de løsninger, Microsoft 365 har på sin digitale pallette til at forbedre det virtuelle samarbejde.

For at hjælpe endnu flere medarbejdere godt i gang på platformen, tilbyder AU IT virtuelle demonstrationer af de forskellige redskaber i Microsoft 365-værktøjskassen. Redskaber som Teams, Sharepoint, Planner, Stream m.fl. kan være med til at lette den daglige arbejdsgang – særligt i en tid, hvor vi må forvente, at samarbejdet på distancen ikke bliver mindre.

Noget af det, som du bl.a. kan udnytte de forskellige redskaber til, er:

  • at forbedre den skriftlige dialog online
  • at styrke samarbejdet omkring filer
  • at skabe overblik over egne opgaver og opgaver på tværs

Sidder du i et team, en afdeling, på et institut eller noget fjerde, hvor I ønsker at tage hul på næste skridt i udviklingen af det digitale samarbejde, så tag fat i AU IT og få skræddersyet en virtuel demonstration til jeres behov.

Kontakt AU IT:

Flemming Blåbjerg, blaabjerg@au.dk, Rasmus Stensgaard, rst@au.dk, Michael Tvorup Nielsen, mtn@au.dk


Læs mere om Microsoft 365 og paletten af værktøjer 

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, AU IT, Health, Videnskabelig medarbejder