Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Få inspiration og ny viden på korte efteruddannelseskurser i biologi

Mangler du viden om nyeste forskning og konkrete værktøjer i dit arbejde? Forskere ved Aarhus Universitet tilbyder forskningsbaseret efterdannelse inden for en række relevante emner.

26.01.2015 | Jacob Jensen

fotograf: Ditte B. Tørring

Aarhus Universitet udbyder nu en række korte kurser for undervisere i biologi, naturforvaltere, konsulenter og andre, der arbejder inden for miljørådgivning og offentlig forvaltning. Formålet med kurserne er at give deltagerne ny forskningsbaseret viden, nye kompetencer og praktisk erfaring med metoder, som kan anvendes direkte i arbejdet.

Du får del i den nyeste forskning, og du får mulighed for at komme tilbage til laboratoriet eller i felten. Eksperter i marine emner vil undervise i emner som undervandsstøj i havmiljøet, marin fauna, biologisk effektovervågning og havets planter. Med i alt ni kurser på programmet i 2015 spænder emnerne bredt. Du kan tilmelde dig et intensivt forløb om risikovurdering af miljøfremmede stoffer, lære om bananfluers genetik i praksis eller om, hvordan man måler energistofskiftet. Eller du kan få nye perspektiver på naturforvaltningen. Kurserne udbydes første gang i foråret og efteråret 2015 og afholdes af Institut for Bioscience, Aarhus Universitet.

Læs mere her: bios.au.dk/efteruddannelse/

Uddannelse, Alumne, Studier på Science and Technology, Studier på Science and Technology