Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Få lidt af Forskningens Døgn 2020 hjem i din stue

Fire af de forskere, som skulle have deltaget til Forskningens Døgn på Aarhus Universitet, har i stedet filmet deres oplæg. Bliv klogere på drab i Danmark, hjernen, branding på sociale medier og neuroscience.

22.04.2020 | Ida Hammerich Nielson

Der bliver desværre ingen hands-on eksperimenter i Stakladen i år. Men du kan få lidt af Forskningens Døgn ind i din stue ved at se fire videoer optaget af forskere, der skulle have deltaget i Forskningens Døgn 2020. Foto fra Forskningens Døgn 2019: Ida Marie Jensen

Forskningens Døgn, som skulle have fundet sted onsdag den 22. april, blev desværre aflyst på grund af corona-situationen. Men nogle af de AU-forskere, som skulle have deltaget i arrangementet, har optaget deres oplæg, så du kan få lidt af Forskningens Døgn hjem i din stue. Se følgende videoer:

Hør retsmediciner Asser Hedegård Thomsen fortælle om sit forskningsprojekt om Drab i Danmark 1992-2016

Hør postdoc Emma Louise Louth, der forsker i hjernen, fortælle om sit arbejde med den menneskelige hjerne (videoen er på engelsk)

Hør lektor Dorrit Bøilerehauge, der forsker i branding, svare på spørgsmålet: Kan modne mennesker være cool på sociale medier?

Hør postdoc Andrea Moreno, der forsker i neuroscience, fortælle, hvordan neuroscience kan gøre os klogere på, hvordan vi lærer og glemmer (videoen er på engelsk)

Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Ekstern målgruppe