Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Få rabat på antivirusprogram

Beskyt dig mod virus og sikr, at dine personlige oplysninger forbliver personlige ved at installere et pålideligt antivirusprogram på din computer/smartphone. Som medarbejder og studerende på Aarhus Universitet kan du nu købe McAfee LiveSafe antivirus til hele din husstand med stor rabat.

14.01.2016 | Malene Hjulmand Bundgaard

McAfee LiveSafe er et pålideligt antivirusprogram, der beskytter dine personlige oplysninger. Dette antivirusprogram er kun til privat brug og kan installeres på alle computere (Windows og Mac) og smartphones (iOS og Android) i din husstand.    

Du kan købe McAfee LiveSafe på aarhus.mcafeehomeuse.com. Hvis du bruger AU’s rabatkode - AHMLS15 - får du McAfee LiveSafe til EUR 13,50 i stedet for EUR 79,95. Du køber en licens, der gælder i et år.   

Har du spørgsmål til McAfee LiveSafe eller brug for hjælp, skal du kontakte McAfee direkte. AU’s IT-support supporterer ikke McAfee LiveSafe.

Ovenstående tilbud er kun til privat brug. Hvis du ikke har installeret McAfee antivirus på din AU computer, beder vi dig om at kontakte din lokale IT-support. Find kontaktoplysninger påwww.au.dk/it.

Administrativt, Ph.d.-studerende, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Videnskabelig medarbejder