Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Får du tilstrækkelig feedback?

Studenterrådet, prorektor og de universitetspædagogiske centre inviterer alle interesserede studerende til et to-timers arrangement om feedback d. 30. september 2015.

17.09.2015 | Signe Opstrup

Arrangementet består både af et interaktivt oplæg om feedback og en efterfølgende workshop, hvor du som studerende kan identificere ønsker til feedbackindsatser.

Under oplæggene vil du få en række konkrete forslag til, hvordan du, i samarbejde med dine undervisere, kan give feedback en mere fremtrædende plads i undervisningen. Desuden vil du få redskaberne til at udnytte den feedback, du allerede får, og du vil blive bevidst om, hvordan du via feedback kan øge dit udbytte af din undervisning og uddannelse.

Derfor skal feedback på dagordenen

I besvarelsen af studiemiljøundersøgelsen 2014 mente kun 40 % af de studerende på Aarhus Universitet, at de får tilstrækkelig feedback på deres faglige bidrag gennem en undervisningsperiode. Dette tal er alt for lavt. Derfor er Studenterrådet, prorektor og de universitetspædagogiske centre fra fakulteterne gået sammen om at lave et arrangement om feedback. 

”Feedback er vigtigt, både når det kommer fra undervisere og fra medstuderende. Arrangementet her er en rigtig god anledning til at dykke ned i emnet, blive klogere og give sin mening til kende. Jeg vil derfor gerne opfordre alle interesserede studerende til at deltage,” fortæller Berit Eika, prorektor for uddannelse på Aarhus Universitet.

Arrangementet er både et tilbud til dig som enkeltperson og til hele din læsegruppe. Jo flere studiekammerater du medbringer, jo mere får I alle ud af arrangementet, så tag dine medstuderende i hånden og mød op til et arrangement, som vil gavne dig selv fremover.

Vel mødt!

Fakta om arrangementet

  • Arrangementet afholdes i Richard Mortensen Stuen, Bygning 1422, Fredrik Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus C, d. 30. september kl. 16-18.
  • Program:

    • Kl. 16.00-17.00: Hvad er god feedback?
    • Kl. 17.00-18.00: Feedbackønsker til undervisere og gode råd til studerende

  • Der vil blive taget et visuelt referat, som bagefter vil kunne tilgås digitalt.
  • Læs mere på www.facebook.com/events/525941914231404
Fællesmøder, Studerende, Studier, Aarhus Universitet, Uddannelse, Administrativt