Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Fælles grafisk linje er klar til brug

Aarhus Universitet og Region Midtjylland har et tæt samarbejde om forskning, uddannelse, talentudvikling og videnudveksling på sundhedsområdet. Det understøttes nu af en visuel identitet med blandt andet brevpapir, visitkort og præsentationer, som især kommer medarbejdere med dobbelt ansættelse til gode.

18.02.2014 | Sabina Bjerre Hansen

Aarhus Universitet og Region Midtjyllands fælles identitet indeholder begge organisationers logo på orange baggrund.

Medarbejdere med ansættelse på både AU og i RM kan nu benytte brevpapir, PowePoint-skabeloner, visitkort og meget andet med begge organisationers logoer.

Medarbejdere på både et hospital i Region Midtjylland og på et af Aarhus Universitets institutter skal ikke længere forholde sig til to organisationers grafiske udtryk og brandingpolitikker. Aarhus Universitet og Region Midtjylland er klar med en fælles identitet, som blandt andet indeholder fælles brevpapir, mailsignatur og en række skabeloner.

De nye dokumenter er tænkt som en hjælp i situationer, hvor man som medarbejder skal kommunikere på vegne af både Aarhus Universitet og Region Midtjylland, og hvor det kan være praktisk med en fælles grafisk identitet.

Skabelonerne er et tilbud, som blandt andet medarbejdere med det såkaldte dobbelte ophæng, altså med ansættelse på både et hospital og universitetet, kan benytte sig af.

Du kan læse mere om universitetets og regionens co-branding og finde skabelonerne på hjemmesiden: visuelidentitet.au.rm.dk


Om den visuelle identitet

Designet følger et princip om co-branding, hvor regionens og universitets identiteter er ligestillede. For at skabe et sammenhængende udtryk benyttes en fast farve (orange), en fast placering af logoer, en fælles profiltekst og et tilbud om et sæt fælles billeder.

hjemmesiden finder du skabeloner, foldere og rapporter, brevpapir og visitkort, plakater og posters, PowerPoint, pressemeddelelser og aftalepapir, opslag og programmer samt mailsignatur.

Skabelonerne findes i Word, PowerPoint og InDesign og kan downloades ved at klikke på programikonet. Skabelonerne er inddelt i to koloner, en AU-version og en RM-version.

Health, Alle grupper, Health, Administrativt, Aarhus Universitet