Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Find studerende til dit næste forskningsprojekt

Den 31. oktober 2019 giver Health sammen med Selskab for Medicinsk Studenterforskning (SMS) fakultetets forskere mulighed for at rekruttere talentfulde Health-studerende til nuværende eller fremtidige forskningsprojekter. Det sker, når Health Match Making Day løber af stablen.

03.09.2019 | Simon Byrial Fischel

Til Health Match Making Day præsenterer forskere deres projekter for hundredevis af forskningsinteresserede studerende. Foto: Selskab for Medicinsk Studenterforskning

MATCH MAKING DAY ER UDSKUDT TIL 2021 GRUNDET CORONAVIRUS

FIND MERE INFO OM MATCH MAKING DAY

Savner du en dygtig studerende til dit næste forskningsprojekt? Så kom til Health Match Making Day, hvor du får mulighed for at præsentere dit forskningsprojekt for hundredevis af studerende, der alle har det til fælles, at de er interesserede i forskning og samarbejde.

Arrangementet er en afløser for Forskerdating, som SMS i flere år har været vært for, og selvom arrangementet skifter navn, er det fortsat de studerende, der har teten på arrangementet. Og nu hvor foreningen samarbejder med fakultetet om arrangementet, udvides det, så også virksomheder får mulighed for at møde kandidater til fx praktik-, speciale- eller erhvervs-ph.d.-forløb.    

Et møde i uformelle rammer

Health Match Making Day er et arrangement, hvor du som forsker får lejlighed til at reklamere for både de projektidéer, du har på tegnebrættet og for dit forskningsområde i det hele taget. Samtidig møder du studerende fra mange forskellige studieretninger i en uformel setting, hvor I har mulighed for at se hinanden lidt an. Og den uformelle netværksstemning er netop en af de ting, som det nye arrangement tager med sig fra forgængeren Forskerdating.

”Jeg har et klart billede af, at Forskerdating-arrangementet var med til at bryde isen og gøre det lettere for de studerende at henvende sig med et ønske om at samarbejde. Min kollega og jeg fik etableret et samarbejde med en dygtig og engageret studerende, og det har resulteret i et velgennemført forskningsår og en videnskabelig artikel, som netop er ved at blive indsendt til et tidsskrift,” fortæller ph.d. Julie Brogaard Larsen fra Institut for Klinisk Medicin. Hun fandt den rette studerende i forbindelse med sin og kollegaens posterpræsentation.

Emil Nielsen Holck er et andet eksempel på et godt match. Han er netop begyndt på et fuldt finansieret ph.d.-studie på Institut for Klinisk Medicin, og kimen hertil blev lagt, da han allerede på 4. semester af sit studie deltog i Forskerdating.

”Jeg talte med omkring 15 forskellige forskere og fandt et projekt, som lød vildt spændende. Det blev starten på et forskningsår, en hel del fritidsforskning og nu altså et ph.d.-studie,” fortæller han og understreger, at han næppe ville være stødt på projektet eller på sin vejleder, hvis han ikke havde deltaget i arrangementet.

Sådan tilmelder du dig

Deltager du som forsker, får du muligheden for at præsentere dit projekt til den store postersession i Studenterhuset. Et begrænset antal deltagere får desuden muligheden for at holde en flash talk på tre minutter.

Vil du deltage med en poster eller en flash talk, så tilmeld dig via events.au.dk (tilmeldingsfristen er den 30. september).

Læs mere om arrangementet og find program, posterskabeloner og meget mere på Health Match Making Day’s hjemmeside.

Health Match Making Day er et tilbagevendende arrangement og vil fremover blive afholdt én gang årligt i foråret.

Kontakt

Formand for SMS Kasper Munch Lauridsen
MD, Studerende
Mail: kml@biomed.au.dk

Prodekan for uddannelse Charlotte Ringsted
Aarhus Universitet, Health
Mail: charlotte.ringsted@au.dk
Mobil: 93 50 82 22

Arrangement, Health, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Health, Samarbejde, Graduate School of Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Ph.d.-studerende, Institut for Biomedicin