Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Folkeuniversitetets særaftale for AU-medarbejdere og alumner ophører

I sommeren 2019 var det sidste gang, medarbejdere og alumner ved Aarhus Universitet kunne tilmelde sig gratis forelæsninger på Folkeuniversitetet.

23.10.2019 | Ida Hammerich Nielson

Folkeuniversitetet har netop offentliggjort en stor andel af det kommende 2020-program. Du kan tilmelde dig forelæsningerne til normalpris nu.

AU-medarbejdere og alumner har tidligere haft mulighed for at tilmelde sig via en specialaftale, hvor Aarhus Universitets Forskningsfond har doneret midler, som har muliggjort gratis deltagelse. Denne ordning har mange deltagere haft glæde af frem til sommeren 2019. I sommeren 2019 var det sidste gang, alumner fra Aarhus Universitet og medarbejdere ved Aarhus Universitet på denne baggrund kunne tilmelde sig forelæsninger gratis. Fremover vil det ikke længere være en mulighed.

Du kan allerede nu tilmelde dig og sikre dig pladser på de forelæsningsrækker, du er interesseret i. En væsentlig andel af 2020-programmet er offentliggjort her i oktober, og igen i slutningen af november vil der komme mange nye forelæsningsrækker på Folkeuniversitetets hjemmeside www.fuau.dk.

Aarhusprogrammet: Som pdf eller direkte til hjemmesiden med Aarhus-programmet

Emdrup-programmet: Som pdf eller direkte til hjemmesiden med Emdrup-programmet

Herning-programmet: Som pdf eller direkte til hjemmesiden med Herning-programmet   

Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Ph.d.-studerende, Alumne