Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Forskningsbevilling til brystrekonstruktion efter brystkræft

Med 1,5 mio. kr. fra Novo Nordisk Fonden kan Tine Engberg fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital bringe sin forskning og hospitalets behandlingstilbud op på internationalt niveau – til gavn for patienter med behov for rekonstruktion efter brystkræft.

23.01.2018 | Sabina Bjerre Hansen

Tine Engberg fra AU og AUH får Novo-midler til sit forskningsprojekt med fokus på brystrekonstruktion hos kvinder, der har haft brystkræft. Foto: Pia Crone.

Tine Engberg fra AU og AUH får Novo-midler til sit forskningsprojekt med fokus på brystrekonstruktion hos kvinder, der har haft brystkræft. Foto: Pia Crone.

Forskningsansvarlig overlæge og klinisk lektor Tine Engberg har fået Novo Nordisk Fondens VP-legat til sit forskningsprojekt, som fokuserer på at optimere brystrekonstruktion efter brystkræft og på at øge patienternes livskvalitet efter samme.

Bevillingen giver Tine Engberg, som er speciallæge i plastikkirurgi, og hendes forskerkolleger mulighed for at konsolidere deres forskning og bringe sig i front med nye teknikker til rekonstruktion efter brystkræft, bl.a. ved hjælp af vævsforflytning.

Kontakt

Forskningsansvarlig overlæge, klinisk lektor og ph.d. Tine Engberg
Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin - Plastikkirurgisk Forskningsenhed og
Aarhus Universitetshospital, Plastikkirurgisk Afdeling Z
Mobil: 40 43 63 77
Mail: tidams@clin.au.dk

Bevillinger og priser, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen, Institut for Klinisk Medicin, Health, Navnenyt, Ph.d.-studerende, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Udvekslingsstuderende