Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Forsvarede du din ph.d. i 2021, og formidler du kort og klart?

For 10. gang skal den dygtigste formidler kåres blandt landets nyeste ph.d.er, når Dagbladet Information, DR og Lundbeckfonden afholder den årlige Ph.d. Cup. Er din ph.d.-afhandling blevet forsvaret i løbet af 2021, kan du stadig nå at tilmelde dig.

19.01.2022 | Henriette Stevnhøj, AU kommunikation

Siden 2013 har nyslåede ph.d.er haft mulighed for at dyste om at være bedst til at formidle deres forskning i Ph.d. Cup’en.

Igen i år går DR, Lundbeckfonden og Dagbladet Information sammen om at udvælge og kåre talenter, som ikke alene evner at udføre solid, samfundsrelevant forskning, men som også er i stand til at gøre deres resultater forståelige for et bredere publikum.

Der udvælges 25 deltagere, hvoraf fem får chancen for en finaleplads i det store kåringsshow, der transmitteres fra scenen i DR’s Koncerthus den 19. juni 2022. Dommerkomitéen tilstræber at udvælge de fem finalister, så de fire hovedområder sundhed, naturvidenskab, humaniora og samfundsvidenskab er præsenteret.

Ph.d. Cup 2021 blev vundet af Andreas Sommerfeldt fra Institut for Kemi og INano på Aarhus Universitet.

Du kan tilmelde dig Ph.d. Cup 2022 her – fristen er 1. februar 2022.

Arrangement, Sundhed og sygdom, Ph.d.-studerende, Health, AU Kommunikation, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Videnskabelig medarbejder, Institut for Folkesundhed, PhD Vejleder