Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilmeld dig årsfesten senest d. 20. august

Du kan stadig nå at tilmelde dig årsfesten, som i år finder sted fredag den 13. september. Tilmeld dig senest tirsdag den 20. august.

14.08.2019 | Ida Hammerich Nielson

Årsfesten 2019 afsluttes med koncert i Musikhusets Store Sal med blandt andre Annisette, Thomas Helmig, Randi Laubek, Barbara Moleko og Jonah Blacksmith – under ledelse af kapelmestrene Per Chr. Frost og Peter Vuust. Konferencier er Peter Lund Madsen. Foto: Lars Kruse

Alle medarbejdere inkl. ledsager har mandag den 5. august modtaget en mailinvitation til årsfesten den 13. september – i Aulaen om eftermiddagen og i Musikhuset om aftenen. Frist for tilmelding er på tirsdag den 20. august.

Tildelingen af pladser til begge arrangementer foregår efter lodtrækning, som foretages af KongresKompagniet. Medio uge 36 får de tilmeldte besked om udfaldet af lodtrækningen.

Pladserne til medarbejdere til Aulaen om eftermiddagen og til Store Sal om aftenen fordeles relativt efter antallet af medarbejdere på de fire fakulteter og administrationen, så alle har lige store chancer for at få en plads.

Se invitationen

Se det samlede program for dagen

Arrangement, Teknisk/administrativ medarbejder, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Ph.d.-studerende, Udvekslingsstuderende, Videnskabelig medarbejder, Offentligheden/Pressen