Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Fungerer samarbejdsstrukturen på AU, som den skal?

HSU har iværksat en evaluering af SU-strukturen, hvor bl.a. samarbejdet mellem HSU, FSU/ASU, LSU og andre samarbejdsfora vurderes. Tag fat i din lokale LSU-repræsentant, hvis du har synspunkter, som skal med i evalueringen.

11.12.2014 | Andreas G. Jensby

AU’s nuværende samarbejdsstruktur har eksisteret siden primo 2012 og er siden da blevet prøvet af i flere komplicerede interne processer. HSU iværksætter derfor en evaluering blandt medlemmerne i AU’s samarbejdsudvalg for at evaluere:

  1. Det tværgående samarbejde og sammenhængen mellem niveauerne i den nuværende struktur.
  2. Samarbejdet og sammenhængen med øvrige fora, herunder bl.a. arbejdsmiljøorganisationen.
  3. Behovet for eventuel justering af strukturen.

Fornuftigt med et serviceeftersyn
Evalueringen sker i regi af samarbejdsudvalgene på alle organisatoriske niveauer, som får til opgave at invitere andre AU-udvalg så som arbejdsmiljøudvalg, akademiske råd, institutfora m.fl. med i evalueringen. Formand for udvalget, institutleder Erik Østergaard, ser frem til evalueringen.

”Medinddragelse er med god grund sat højt på dagsordenen på Aarhus Universitet, og her spiller vores samarbejdsudvalg en vigtig rolle. Det er derfor fornuftigt, at vi tager os tid til at lave et serviceeftersyn, der skal sikre, at vores samarbejdsudvalg fungerer optimalt, både i forhold til hinanden, de øvrige samarbejdsfora og ikke mindst alle medarbejderne. Jeg håber derfor, at alle vil tage godt imod evalueringen og bruge den fornødne tid til at give os en så præcis feedback som muligt.”

Tidsplan
Selve evalueringen kører frem til 27. februar via et spørgeskema til alle SU-medlemmer, og efterfølgende afholdes der fokusgruppeinterviews i marts. Evalueringerne munder i løbet af foråret ud i en indstilling til HSU, som behandles på et HSU-møde i juni.

Evalueringsudvalget består af:

Læs mere:

Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet