Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Fusionsprocessen står på hovedtrappen

Nu bliver fusionsprocessen mellem IO og SKT bogstaveligt talt synlig for alle på IOOS. Processen bliver nemlig illustreret på trappen og på væggen ved hovedindgangen, og den viser fusionens vigtigste, fælles milepæle.

30.06.2016 | Lise Wendel Eriksen

Sådan kommer fusionsprocessen til at se ud på hovedtrappen

Når studerende og medarbejdere træder ind af døren på det nye institut efter sommerferien, kan de ikke undgå at støde på fusionen. En hvid stribe med fusionsmilepæle kommer til at løbe fra gulvet i hovedindgangen og hele vejen op ad trappen til første repos, hvor den fortsætter op på væggen.

”Fusionsprocessen har været i gang længe, og den kommer til at fortsætte mange år endnu. Vi har gerne villet gøre fusionen og processen omkring den mere synlig for alle dem, der har deres gang på det nye institut. Samtidig vil vi gerne vise, at arbejdet langt fra stopper med fusionens formelle start. Det er en vedvarende og fælles proces, der vedrører os alle, ” siger Anne B. Christensen, der er konstitueret skoleleder på SKT.

Bag projektet står de konstituerede institutledere og sekretariatslederne på IO og SKT i samarbejde med Health HR, Health Kommunikation og den grafiske enhed på AU.

Plads til flere milepæle

Fusionsproceslinjen skal både vise det arbejde, der ligger forud for fusionen og nogle af de milepæle og ønsker for det nye institut, der ligger længere ude i fremtiden. Proceslinjen er hverken færdig eller udtømmende, fortæller Anne B. Christensen.

”Vi kan selvfølgelig ikke have alt stående på trappetrinene, og meget kan ændre sig i løbet af årene. Derfor kommer fusionslinjen til at leve videre på vores hjemmeside, hvor vi har mulighed for at gøre den dynamisk og beskrive proces og milepæle nærmere,” siger hun og understreger:

”Der er plads til mange flere IOOS-milepæle, og derfor er gode idéer til fælles projekter, tiltag og nye muligheder i både stor og lille skala mere end velkomne. Vi håber, at fusionslinjen kan være en synlig reminder om at tænke stort, visionært og fremadrettet i en fælles proces,” opfordrer Anne B. Christensen.

Fusionsproceslinjen bliver sat op i løbet af sommeren, så den er klar, når fusionen formelt træder i kraft 1. august 2016.

Yderligere oplysninger

Konstitueret skoleleder Anne B. Christensen
Aarhus Universitet, SKT
Telefon: 8716 7649
achristensen@ohcare.au.dk

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Odontologi, Health, Samarbejde, Videnskabelig medarbejder, Studerende