Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Fyraftensmøde: Hvad skal fremtidens hub for sport og bevægelse indeholde?

Deltag i et virtuelt fyraftensmøde den 27. januar og kom med dine idéer til, hvilke aktiviteter der kan gøre hubben til et attraktivt samlingspunkt.

19.01.2021 | Health Kommunikation

Dato ons 27 jan
Tid 16:30 18:30
Sted Virtuelt

I forbindelse med campusudviklingen planlægger Aarhus Universitet at etablere en hub for sport og bevægelse i Universitetsparkens sydvestlige hjørne i krydset mellem Kaserneboulevarden og Ny Munkegade.

Forestil dig et mødested med en multibane til boldspil, beachvolley og crossfit. Et eftertragtet samlingspunkt for medarbejdere, studerende og byens borgere. Et knudepunkt for møder og arrangementer og et sted, der er med til at binde campus sammen via løbe- og gåruter i Universitetsparken, Universitetsbyen og Katrinebjerg.

Lige nu er der plads til at drømme – og Aarhus Universitet vil gerne have dine idéer til aktiviteter, der kan gøre hubben til et attraktivt samlingspunkt for fysiske aktiviteter.

Hvad enten du er studerende eller medarbejder på Aarhus Universitet, nabo til Universitetsparken eller har interesse i bevægelse og byudvikling, så kan du være med til at sætte dit præg på fremtidens hub i Universitetsparken.

Sæt kryds i kalenderen den 27. januar 2021 kl. 16.30-18.30. Deadline for tilmelding er 22. januar.

Læs mere og tilmeld dig her

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om mødet, er du velkommen til at sende en mail til AU-arkitekt Birgitte Mørch Folkmann bmf@au.dk.

Arrangement, Videnskabelig medarbejder, Ekstern målgruppe, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Studerende, Ph.d.-studerende, Offentligheden/Pressen