Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Gå gratis på Folkeuniversitetet i efteråret 2016 - Ikke flere pladser!

Alumner, som er medlem af AU's alumnenetværk, kan hvert semester gratis tilmelde sig en af Folkeuniversitetets forelæsningsrækker i Aarhus, Emdrup (København) eller Herning. Der bliver åbnet for den gratis tilmelding næste gang tirsdag den 16. august kl. 10.00.

16.08.2016 | AU Alumni

Alle gratis pladser er nu opbrugt for dette semester. Det vil blive muligt at tilmelde sig gratis forelæsninger igen i vinteren/foråret 2017, og vi forventer, at tilmeldingen vil åbne i begyndelsen af januar 2017.

På Folkeuniversitetet kan du få ny viden om international politik, personlighedspsykologi, litterære hovedværker, historiske perioder og meget mere. Der er rigtig meget at vælge imellem, og der begynder forelæsningsrækker og enkeltforelæsninger gennem hele semesteret.

Hvor mange gratis pladser er der?

Der er hvert semester et begrænset antal pladser, som fordeles efter ”først-til-mølle”-prin​cippet. I vinteren/foråret 2016 fik 1.406 alumner gratis pladser til forelæsningsrækker på Folkeuniversitetet, og alle pladserne blev optaget inden for de første 24 timer, efter at den gratis tilmelding åbnede.

Hvornår kan du tilmelde dig?

Der bliver åbnet for den gratis tilmelding næste gang tirsdag den 16. august kl. 10.

Du kan finde en oversigt over forelæsningsrækkerne på Folkeuniversitetets hjemmeside, og du tilmelder dig under Specialaftaler, hvor du skal oplyse en aftalekode.

Se aftalekoden her (kræver at du er medlem og logger på)

Klik her for at blive medlem

God fornøjelse!

Samarbejde, Alumne, Ekstern målgruppe, Aarhus Universitet