Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Gå til Mindfulness, København

Gratis Mindfulness-træning for alle på Campus Emdrup hver onsdag kl 16-17 fra den 7. november. Vi håber, at træningen kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder. Lokale A104.

15.01.2019 | Dansk Center for Mindfulness

Dato ons 07 nov ons 16 jan
Tid 16:00    17:00
Sted København
Tilmelding er lukket

Gå til Mindfulness er et gratis tilbud fra Dansk Center for Mindfulness, som vi håber kan bidrage til kultivering af kultur, hvor vi kan mødes sammen på tværs og med respekt for indbyrdes forskelligheder.

Første gang er onsdag den 7. november. Sidste gang er onsdag den 16. januar 2019.

Træningen er gratis, men da der er begrænset antal pladser, kræver det tilmelding hver gang.

 

TRÆN MENTAL SUNDHED

Mental sundhed kan trænes, ligesom vi træner fysisk sundhed. Og kunst og kultur kan spille en afgørende rolle i den henseende.

Vejen til bedre mental sundhed banes, hvis vi som individer formår at gøre noget aktivt, noget sammen og noget meningsfuldt – og hvis vi som samfund skaber rammerne, hvor de værdier, der ligger bag de tre budskaber, kan trives og gro.

Dansk Center for Mindfulness (DCM), Aarhus Universitet, arbejder for at øge samfundets ambitioner indenfor sundhed og trivsel i overensstemmelse med FN’ bæredygtighedsmål for 2030, som skal sikre sundhed og trivsel for alle.

Derfor tilbyder DCM gratis mindfulness på Campus Emdrup hver onsdag fra kl. 16-17 fra uge 45 til og med uge 3 (bortset fra uge 52). Lokale A104.

Vi kan sammen stoppe op, blive bevidst om os selv og hinanden og træne evnen til at være og opleve livet på godt og ondt. Der vil være guidet meditation og inspiration fra litteratur, kunst, musik og forskning.

Deltagelse kræver ikke uddannelse eller særlige forudsætninger. Din motivation og villighed til bare at sidde med andre uden at skulle andet end bare at være er hele pointen.

Der er videnskabeligt belæg for at programmerne Mindfulness-Baseret Stress Reduktion og Mindfulness-Baseret Kognitiv Terapi kan hindre, at stress bliver til sygdom og nedsætte symptomer på stress, angst, depression og smerter. ’Gå til mindfulness’ kan ikke erstatte de videnskabeligt testede programmer, det er ikke terapi eller religion, men en konkret mulighed for pusterum i hverdagen for alle.

Der er maksimalt plads til 30 personer i lokalet, deltagelse kræver derfor tilmelding.

Praktisk

Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 Kbh N, Lokale A104 (til og med den 16. januar).

Arrangementet er gratis - der er mulighed for parkering ved campus.

Arrangement, Offentligheden/Pressen, Mindfulness, Mindfulness