Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Glæd dig til MatchPoints i maj

Trods corona bliver MatchPoints 2021 gennemført i slutningen af maj som hybridkonference. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvis du vil vide mere om digitalisering og demokrati.

14.01.2021 | Ida Hammerich Nielson

Siden 2007 har Aarhus Universitet hvert år afholdt MatchPoints, en akademisk konference med en udadvendt profil, hvor forskere, politikere, journalister og erhvervsfolk mødes. I 2021 er temaet digitalisering og demokrati. Foto: Lars Kruse

Når Aarhus Universitet den 27.-29. maj afholder sin årlige flagskibskonference MatchPoints, bliver det denne gang delvist online.

Arbejdet med at tilrettelægge konferencen er i fuld gang, og selvom det bliver på andre vilkår end de sædvanlige, tegner sig et spændende program.

Under titlen ”Democracy and Culture in the Digital Age” sætter konferencen fokus på digitalisering og demokrati, og deltagerne kan se frem til at opleve blandt andre politolog Francis Fukuyama, prisvindende forfatter Anne Applebaum, Microsoft-topchef Marianne Dahl og finansminister Nikolai Wammen samt oplægsholdere i mere end tyve tematiske paneler.

Arrangørrollen går på skift mellem fakulteterne, og i år er det Arts, der står bag årets tværfaglige MatchPoints konference. Professor Mads Rosendahl Thomsen står i spidsen for konferencen.

”Corona har givet os nogle benspænd i forhold til at arrangere årets MatchPoints-konference. Selvom vi på grund af COVID-19 endnu ikke har den endelige form på plads, er jeg meget glad for, at vi med sikkerhed kan sige, at det bliver et spændende program. Og corona-situationen gør temaet mere aktuelt end nogensinde”, siger han og opfordrer alle interesserede til at reservere datoerne allerede nu – hvad enten man er forsker eller administrativ medarbejder.

Tilmeldingen åbner i februar.

Konferencen er åben alle, men som medarbejder på Aarhus Universitet vil man få rabat på billetprisen. Læs mere på matchpoints.au.dk (siden opdateres løbende).

Der kommer mere information om MatchPoints i februar, når tilmeldingen åbner.


Om MatchPoints
Siden 2007 har Aarhus Universitet hvert år afholdt MatchPoints, en akademisk konference med en udadvendt profil, hvor forskere, politikere, journalister og erhvervsfolk mødes. MatchPoints skal skabe dialog mellem universitetet og det omgivende samfund om tidens vigtige emner.

Forskning, Offentligheden/Pressen, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Arrangement, Ekstern målgruppe, Administrativt