Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Gratis lynkursus: Lær at skrive bedre EU-ansøgninger

Health inviterer alle forskere og ph.d.-studerende på fakultetet til et lynkursus, der på bare én time giver indsigt i EU's største forskningspulje. Kurset foregår den 27. august 2019, og du kan tilmelde dig via linket herunder.

05.08.2019 | Simon Byrial Fischel

Få baggrundsviden til din EU-ansøgning når Health den 27. august inviterer til lynkursus om EU's største forskningspulje.

Vil du vide mere om EU’s forsknings- og innovationspulje Horizon 2020 og dens efterfølger Horizon Europe?  Eller overvejer du en ansøgning til Marie Skłodowska Curie Actions (MSCA)? Så kom med, når seniorrådgivere Lina Christensen og Rikke Edsjö fra Central Denmark EU Office sammen med forskningsrådgiver Birgit Christensen fra AU’s forskningsstøtteenhed deler ud af deres viden om den store forskningspulje på hele €80 mia.

Kurset afholdes den 27. august kl. 10-11 i AU Conference Center og inkluderer desuden en ekstra time særligt for dig, som allerede er i gang eller skal til at lave en ansøgning til MSCA. Den ekstra session, som foregår umiddelbart i forlængelse af kurset, fokuserer på ’do's and don'ts’ i ansøgningen.

Health har de seneste år fokuseret strategisk på at højne kvaliteten af fondsansøgninger for at tiltrække flere eksterne midler, og et vigtigt led i en professionel ansøgning er et godt baggrundskendskab til netop den pulje, der søges. Kurset er derfor en oplagt mulighed for at blive klogere på, hvordan du forbedrer dine chancer for at lande en bevilling.

Tilmeld dig kurset "Fueling Science - EU Applications" - antallet af pladser er begrænset og tildeles efter først til mølle-princippet.

Program

10.00-10.30: Præsentation af Horizon 2020 og Horizon Europe programmerne
10.30-11.00: Præsentation af MSCA og erfaringer med ansøgning i et AU-perspektiv

11.00-11.15: Pause
11.15-12.15: Ekstra session: Do's and don'ts når du søger MSCA. Konkrete overvejelser ifm. din ansøgning.

Læs mere om Horizon 2020 og Marie Skłodowska-Curie Actions

Kontakt

FP-leder Kamille Smidt Rasmussen
Institut for Klinisk Medicin
Mail: kamille@clin.au.dk
Telefon: +45 93 50 84 07

Arrangement, Administration (Faglighed), Ph.d.-studerende, Health, Health, Politik og strategi, Videnskabelig medarbejder, Graduate School of Health, Institut for Biomedicin, Institut for Folkesundhed