Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilmelding til DHL Stafetten 2020 er åben

Aarhus Universitet stiller igen op til DHL Stafetten, og nu er tilmeldingen åben for alle medarbejdere. Find løbeskoene frem, og sæt kryds i kalenderen til en hyggelig aften med dine kollegaer. Sidste frist for tilmelding er 13. maj.

05.03.2020 | Kristoffer Jakobsen

DHL Stafetten 2019 i Mindeparken i Aarhus. Foto: Ida Jensen, AU

14.04.2020

OBS: Grundet coronavirus vil DHL i Odense, København og Aarhus ikke blive afholdt på de udmeldte datoer (nedenfor). DHL arrangørerne i de tre byer er i gang med at undersøge mulighederne for at afvikle DHL senere på året.


05.03.2020

En hyggelig sommeraften med dine kollegaer. En rask gå- eller løbetur i det grønne. DHL Stafetten 2020 nærmer sig, og nu kan du tilmelde dig og dit hold.

Aarhus Universitet stiller op i Aarhus, København og Odense: 

Odense: Torsdag 13. august

Læs mere, og tilmeld dig her 

Aarhus: Torsdag 20. august

Læs mere, og tilmeld dig her 

København: Onsdag 26. august

Læs mere, og tilmeld dig her 

Gå eller løb 5 kilometer

Om du vil spurte, lunte, gå, snakke eller sætte rekordtiden, er helt op til dig. De fire forskellige kategorier giver rig mulighed for, at alle kan være med. Du skal danne et hold på fem for at tilmelde dig.

Tilmeld et hold på fem til én af de følgende kategorier:

  • Stafet - kvinder
  • Stafet - mænd
  • Stafet - mix
  • Walk

Alle ruter er 5 kilometer. I stafetten løber én deltager fra holdet ad gangen. I ’walk’ går hele holdet ruten i samlet flok. Ens for alle hold er, at der efterfølgende vil være mad og drikke, godt selskab og hyggelig stemning, når de flotte omgivelser danner rammen for en firmafest i motionens tegn.  

Nye deltagere får udleveret løbetrøjer

AU's officielle løbetrøje genbruges fra år til år. Det er derfor kun de deltagere, der ikke i forvejen har en AU-løbetrøje, som skal bestille. Løbetrøjerne bestilles af holdkaptajnen i forbindelse med tilmeldingen.

Få det hele med

Følg med på AU’s DHL-side, som løbende bliver opdateret med informationer.

Læs mere om DHL Stafetten her

Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Arrangement, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Videnskabelig medarbejder