Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Health inviterer alle medarbejdere til sommerfest

Kan du lide god mad, et godt grin, dans til live-musik og en hyggelig snak med kollegerne? Så tilmeld dig sommerfesten, som holdes fredag den 7. juni 2013 i DGI-huset.

09.04.2013 | SABINA BJERRE HANSEN

Tag dine kolleger under armen og lad os feste sammen til sommer. Der er nu åbent for tilmelding til årets sommerfest på Health.

Tag dine kolleger under armen og lad os feste sammen til sommer. Der er nu åbent for tilmelding til årets sommerfest på Health.

Fredag den 7. juni 2013 holder Health fest for alle medarbejdere. Festen foregår i DGI-huset, Værkmestergade 17 i Aarhus centrum.

Vi mødes klokken 18.00 til en god middag. Herefter er der underholdning ved stand up komiker og tryllekunstner Rune Klan, live-musik med Jungle Boogie Band og mulighed for dans frem til klokken 02.

Det koster 100 kroner per person at deltage i festen.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Billetter sælges efter først-til-mølle-princippet, så hvis du vil være sikker på at komme med, skal du tilmelde dig hurtigt. Sidste frist for tilmelding til Healths sommerfest er fredag den 10. maj 2013.

I invitationen kan du se, hvordan du tilmelder dig.

Arrangement, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Religion og teologi, Videnskabelig medarbejder, Sundhed og sygdom