Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Health og Region Midtjylland holder forsknings- og udviklingsseminar

Aarhus Universitet, Health og Region Midtjylland sætter nu sammen fokus på forskning og udvikling på tværs af regionen. Formålet er at forbedre og understøtte forskningsmæssig sammenhæng og koordineret faglig udvikling mellem universitetshospitalet og regionshospitalerne, herunder også regionspsykiatrien og præhospitalet.

28.10.2014 | Sabina Bjerre Hansen

Aarhus Universitet, Health og Region Midtjylland sætter fokus på forskning og udvikling på tværs af regionen ved et seminar den 30. og 31. oktober 2014.

Aarhus Universitet, Health og Region Midtjylland sætter fokus på forskning og udvikling på tværs af regionen ved et seminar den 30. og 31. oktober 2014.

Forsknings- og udviklingsseminaret finder sted den 30. og 31. oktober 2014 i Aarhus. Her vil de lægefaglige specialer blive gennemgået et for et, og lærestolsprofessorerne præsenterer potentialer og ambitioner for deres speciale på tværs af regionen.

Lærestolsprofessorerne vil blive udfordret af et panel bestående af institutlederen fra Institut for Klinisk Medicin, den lægefaglige direktør fra Aarhus Universitetshospital og den lægefaglige direktør, der er tilknyttet specialet. Præsentationen vil tage udgangspunkt i de specialerapporter, som lærestolsprofessorerne har udarbejdet i foråret og sommeren 2014.

Institutleder Kristjar Skajaa, Institut for Klinisk Medicin, og lægefaglig direktør Claus Thomsen, Aarhus Universitetshospital, er som formænd for Koordinationsudvalget for hospitaler og universitet værter ved arrangementet.

Find yderligere oplysninger om arrangementet via Healths kalender. Her finder du også programmet for forsknings- og udviklingsseminaret.

Læs mere om sundhedssamarbejdet mellem Aarhus Universitet og Region Midtjylland på Healths hjemmeside.  

 

Arrangement, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Forskning, Teknisk/administrativ medarbejder, Ph.d.-studerende