Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Health skal have ny prodekan for uddannelse

De sidste godt fire år har Healths prodekan for uddannelse heddet Charlotte Ringsted. Det gør hun stadig, men efter nytår skal en ny prodekan overtage posten.

16.04.2019 | Sabina Bjerre Hansen

Prodekan for uddannelse Charlotte Ringsted fratræder sin stilling med udgangen af 2019 for at gå på pension. Foto: Lars Kruse.

Charlotte Ringsteds ansættelseskontrakt udløber ved årets afslutning, og hun har netop meddelt dekanen, at hun ikke ønsker at søge om forlængelse.

”Jeg er i den heldige situation, at jeg tilhører en årgang, der har lov til at gå relativt tidligt på pension sammenlignet med yngre årgange. Det vil jeg benytte mig af, og jeg har derfor valgt ikke at søge om forlængelse af kontrakten,” siger prodekanen og fortsætter:

”Jeg har været og er stadig utroligt glad for at være prodekan for uddannelse på Health – ikke mindst pga. de mange gode kolleger, jeg arbejder sammen med på tværs af fakultetet. Og selvom beslutningen nu er truffet, kan I godt regne med fuldt tryk frem til jeg stopper den 31. december 2019.”

Læs mere om Charlotte Ringsted i artiklen Ny prodekan for uddannelse på Aarhus Universitet, Health. På Healths medarbejderside kan du læse om, hvilke opgaver prodekanen for uddannelse har ansvar for.

Uddannelse, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Navnenyt, Videnskabelig medarbejder, Institut for Folkesundhed, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Odontologi, Institut for Retsmedicin