Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Healths Advisory Board besøger IFS

På torsdag den 1. november 2018 får Institut for Folkesundhed besøg af to medlemmer af fakultetets Advisory Board. De skal sammen med repræsentanter for fakultetsledelsen bidrage til instituttets arbejde med internationalisering af uddannelserne.

30.10.2018 | Sabina Bjerre Hansen

To medlemmer af Healths Advisory Board skal i denne uge give deres besyv med, når instituttet lægger en strategi for arbejdet med at internationalisere uddannelserne. Foto: Melissa B. Kirkeby Yildirim/AU

Hvordan ruster vi bedst vores dimittender til et internationalt jobmarked? Hvordan tiltrækker vi flere udenlandske studerende til vores uddannelser? Hvordan giver vi vores studerende en grundig forståelse af internationale perspektiver og udfordringer relateret til deres studium og fremtidige fagområde?

Friske øjne på arbejdet med internationalisering
Det er bare nogle af de spørgsmål, som de to Advisory Board-medlemmer, prodekan Charlotte Ringsted og administrationschef Nikolaj Harbjerg vil blive bedt om at forholde sig til, når de i denne uge besøger IFS for at diskutere internationalisering af instituttets uddannelser.

Med til mødet er også repræsentanter for institutledelsen, studieledere, uddannelsesledere og studerende. Og de skal sammen igennem et program med to forskellige workshops; én der handler om målene med og motivationen for at internationalisere instituttets uddannelser, og én der handler om metoderne og anbefalingerne til samme.

Skou-professorerne indgår i planerne
”Målet med mødet er, at vi får lavet et forslag til eller måske endda en strategi for, hvordan vi helt konkret skal arbejde med internationalisering af vores uddannelser fremover. Vi skal fx drøfte, hvordan vi kan inddrage instituttets nye Skou-professorer i undervisningen, så de også ad den vej kan bidrage til en øget internationalisering af uddannelserne,” siger viceinstitutleder for uddannelse Kirsten Frederiksen og fortsætter:

”Det er dygtige folk, vi får på besøg, og jeg er sikker på, at vi sammen kan lægge en god plan for udviklingen af instituttets uddannelser.”

Læs mere om Healths Advisory Board, dets formål og medlemmer i artiklen: Advisory Board kvalificerer Healths strategiarbejde

Administrativt, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Folkesundhed, Institut for Folkesundhed, Videnskabelig medarbejder