Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Helge Kash er ny akademisk koordinator ved Hospitalsenhed Midt

Hovedopgaverne bliver at skabe gode muligheder for akademisk forskningsansat personale i Hospitalsenhed Midt, vejlede om forskerkarriere og rådgive afdelings- og hospitalsledelsen.

13.04.2021 | Christian Stampe Olesen

Helge Kasch fortsætter i praksis med de opgaver, han har varetaget siden 2018 - nu i ansættelsen som akademisk koordinator.

Helge Kasch, der siden 2018 har været konstitueret akademisk koordinator i Hospitalsenhed Midt, er pr. 1. marts 2021 ansat som akademisk koordinator. Han fortsætter dermed med de opgaver, han har varetaget siden 2018, hvor han blev konstitueret i stillingen.

For at styrke koordinationen af forskningen mellem Regionshospitalerne, Præhospitalet, Universitetshospitalet og Institut for Klinisk Medicin er der ansat en akademisk koordinator til hver hospitalsenhed i Region Midtjylland.

Som akademisk koordinator i Hospitalsenhed Midt er Helge Kasch ansat som lektor ved Institut for Klinisk Medicin samtidig med at han i sin regionale ansættelse varetager funktionen som forskningsansvarlig overlæge i neurologi ved HE Midt.

Som klinisk koordinator vil Helge Kasch også fremover være overordnet facilitator og koordinator for forskningsindsatsen på HE Midt.

I rollen som akademisk koordinator vil Helge blandt andet rådgive afdelings- og hospitalsledelse i forhold til forskningsindsatsen og forskningsbudgettet, vejlede ansatte i forhold til forskningskarriere, og akademiske bedømmelser og som en del af Institut for Klinisk Medicin bidrage til at videreudvikle undervisningen for lægestuderende/læger og molekylærmedicinere samt medvirke til at sikre og skabe gode muligheder for akademisk forskningsansat personale i Hospitalsenhed Midt.

Navnenyt, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder, Institut for Klinisk Medicin, Health, Teknisk/administrativ medarbejder