Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken 6.- 15. september 2019

Der vil være ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken i forbindelse med Danmarks Største Fredagsbar d. 13. september 2019. Se på kortet, hvilke parkeringspladser du ikke kan parkere på i perioden 6.-15. september - og læs, hvor du kan parkere i stedet.

03.09.2019 | Ida Hammerich Nielson

Klik på kortet for at gøre det stort - og se, hvilke parkeringspladser, der bliver berørt af Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag.

Hvis du plejer at parkere i nærheden af Universitetsparken, skal du være opmærksom på, at der vil være visse begrænsninger på de sædvanlige parkeringspladser i dagene op til fredag den 13. september, hvor de studerende afholder Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag. Det er ikke alle parkeringspladser på kortet, der er reserverede i hele perioden 6. - 15. september - se på kortet, hvilke parkeringspladser der er berørte på hvilke tidspunkter.

Der vil blive skiltet med ændringer på de enkelte parkeringspladser. 

Tag gerne afsted i god tid i dagene op til d. 13. september, da der vil være trængsel på vejene. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte de frivillige og vagterne i området. 

NB: Vær opmærksom på, at Ole Worms Allé vil være lukket fra torsdag d. 12/9. 

Du kan finde alternative parkeringsmuligheder her:

• På arealet ved Kasernen syd for Kasernebygningerne 1582-83.

• Der er ofte ledige pladser på parkeringspladsen på hjørnet ved Nordre Ringgade/Trøjborgvej/Nørrebrogade (Lille Barnow). Kun AU-ansatte har lov til at parkere her.

• Der er ofte ledige pladser langs vejen på Katrinebjergvej og Jens Baggesens Vej.

Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Arrangement