Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Hjælp de studerende til bedre trivsel

Websitet Trivsel.au.dk kan hjælpe studerende med at finde inspiration og værktøjer til håndtering af studiemæssige udfordringer. Medarbejdere på Aarhus Universitet er en vigtig ressource til at udbrede kendskabet til siden.

19.04.2016 | Signe Opstrup

Den samlede studievejledning på tværs af Aarhus Universitet har arbejdet tæt sammen om en revitalisering af den fælles hjemmeside til studerende, Trivsel.au.dk. Nu opfordres alle undervisere på Aarhus Universitet til at udbrede kendskabet om siden, der hvor de færdes.

Trivsel.au.dk – én indgang for alle studerende

Hjemmesiden indeholder inspiration til studerende om håndtering af studielivet samt en lang række henvisninger til rådgivning, både på og uden for Aarhus Universitet. Siden præsenterer en række værktøjer, som lægger op til, at de studerende arbejder processuelt med forskellige emner som fx. læsegruppearbejde, stresshåndtering, studieplanlægning mv.

Hjemmesiden er blevet til på baggrund af Studiemiljøundersøgelsen 2014 på AU og ikke mindst fremdriftsreformens løbende implementering på AU. Trivsel.au.dk er derfor et produkt af, at universitetet sætter de studerendes trivsel og studiekompetencer på dagsordenen.

Yderligere oplysninger

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Studier, Studier