Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Hjælp kommende studerende med at træffe det rigtige uddannelsesvalg i Herning

Vi søger alumner med erhvervserfaring til at holde oplæg om deres konkrete job og karrierevej til arrangementet Studie- og Karrieredag i Herning i januar 2016.

09.12.2015 | AU Alumni

Onsdag den 3. og torsdag den 4. februar 2016 afholdes Studie- og Karrieredag i Herning Kongrescenter. Aarhus Universitet søger i den forbindelse alumner, som har lyst til at dele deres erfaringer og på den måde hjælpe kommende studerende med deres studievalg.

Vi søger alumner fra følgende uddannelser, som har minimum ét års erhvervserfaring:

  • Medicinalkemi
  • Fransk sprog, litteratur og kultur
  • Global Management and Manufacturing
  • Lingvistik

Arrangementet afholdes i samarbejde med Studievalg Midt- og Vestjylland og Uddannelse Uden Grænser for de cirka 6.000 elever, der går i 2.g og 3.g samt 1.hf og 2.hf på de midt- og vestjyske gymnasiale uddannelser.

Alumnerne skal afholde 2 oplæg à 40 minutters varighed (et oplæg pr. dag), og alle oplæg holdes i samarbejde med en uddannelsesrepræsentant. Vi har brug for et oplæg à ca. 15 minutters varighed, så der også er tid til spørgsmål fra eleverne.

www.ug.dk/studievalg/studievalgmidtvestjylland/velkommen-til-studie-og-karrieredag-2016 kan du læse mere om arrangementet og se, hvornår de enkelte oplæg afholdes samt finde inspiration til oplægsindholdet. Derudover svarer Birgitte Haubjerg fra Studievalg Midt- og Vestjylland gerne på de spørgsmål, som du som potentiel oplægsholder måtte have. Hun kan kontaktes på bih@studievalg.dk.

Vi har desværre ikke mulighed for at udbetale honorar eller kørselsgodtgørelse, men vi giver 2 fl. vin samt en lækker frokost begge dage som tak for indsatsen. Derudover har vi mulighed for at dække parkeringsudgifter.

Samarbejde, Alumne, Ekstern målgruppe, Studier