Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Hvordan skal Campus 2.0 se ud?

Det bestemmer du. I hvert fald delvist. Health sætter nemlig gang i en bred inddragelsesproces, hvor alle fakultetets medarbejdere og studerende opfordres til at komme med input til udviklingen af Campus 2.0 og den nye Universitetsby. Alle tiders mulighed for at få indflydelse, mener dekanen.

04.09.2018 | Lise Wendel Eriksen

Medarbejdere og studerende inviteres til at give deres besyv med i udviklingen af det nye Campus 2.0 på begge sider af Nørrebrogade. Foto: AU Foto

 

I 2019 overtager Aarhus Universitet det gamle kommunehospital og gør det til en del af campus under navnet ’Universitetsbyen’. Indflytningen i de røde bygninger sker først fra 2022, men udviklingen af hele campus – også universitetsparken – begynder allerede nu.

Derfor skyder Health en proces i gang, som giver alle medarbejdere og studerende mulighed for at komme med forslag og ønsker til Campus 2.0.

Inddragelsen af Universitetsbyen og omrokeringerne i parken får også betydning for Health, og derfor har vi nu alle tiders mulighed for at få indflydelse på, hvordan et moderne campus skal se ud, mener dekan Lars Bo Nielsen:

”Vi kan være med til at skabe et levende campus, der bidrager til et godt studiemiljø og skaber rammerne for fremtidens læringsrum. Det er nu, vi kan komme med alle vores idéer og visioner, der ikke alene binder campus på begge sider af Nørrebrogade sammen, men også udvikler den gamle universitetspark, hvor mange af os har vores daglige gang. Det håber jeg, både studerende og medarbejdere vil bidrage til,” siger Lars Bo Nielsen.

Sådan får du indflydelse

I løbet af efteråret er Campus 2.0 på dagsordenen i fakultetets og institutternes samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg, i Akademisk Råd, i studienævnene mv. Og fakultetets studenterforeninger, studenternæstformændene i studienævnene og studentermedlemmerne i Akademisk Råd inviteret til en workshop d. 30. oktober.

Den digitale postkasse er allerede nu åben for forslag fra alle studerende og medarbejdere. Skriv til nycampus@au.dk og se mere på AU-hjemmesiden om Campus 2.0.

Inddragelsesprocessen kører frem til d. 1. november. Herefter samles alle input i et høringssvar, som sendes videre til rektor Brian Bech Nielsen. Høringssvarene indgår som en del af bestyrelsens endelige beslutning om den overordnede indretning af Campus 2.0 i december.

Kontakt

Rådgiver Hanne Johansen
Health, Fakultetssekretariatet
Mail: hannejohansen@au.dk
Mobil: 61 26 98 08

Administrativt, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder