Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

In the Archives of Childhood: Personal and Historical Pasts

17.06.2013 | Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU)

Dato fre 06 sep
Tid 10:00 12:30
Sted Lokale 220 Festsalen, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV

Offentlig forelæsning ved Karen Sanchez-Eppler, Professor of American Studies and English and Faculty Advisor to the Center for Community Engagement; Chair of American Studies.

Karen Sanchez-Eppler er inviteret til at give to gæsteforelæsninger: \"Turning over a Leaf with Dickinson Children\" & \"In the Archieves of Childhood: Personal and Historical Pasts\". Begge forelæsninger afholdes fredag den 6. september 2013, dels som optakt til, og det internationale indslag på Symposiet - \" Nye perspektiver på barndommens kulturhistorie.

Institut for Uddannelse og Pædagogik, Aarhus Universitet, er et af de eneste steder i Danmark, hvor der forskes i skole-/ undervisningshistorie og barndom. Forskningsprogrammet for Diversitet, Kultur og Forandring (DCC) samarbejder med RUC og KU om at gennemføre symposium til at fejre det nybrydende og interdisciplinære forskningsfelt, som professor Ning de Coninck-Smith har opdyrket i forhold til barndommens og skolens historie. Udover dette internationale indlæg, vil fire andre forskere give et signalement af spændvidden i Ning de Coninck-Smiths forskning. Symposiet er åbent for alle og er arrangeret i anledning af professor Ning de Cornincks Smiths 60-års fødselsdags.

  • Læs om professor Karen Sanchez-Eppler.
  • Læs mere om symposiet nye perspektiver på barndommens kulturhistorie

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men på grund af et begrænset antal pladser er tilmelding obligatorisk.

Tilmeld dig her

Alle grupper, Alle AU-enheder