Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Institut for Folkesundhed får ny studieleder

Den 1. februar 2018 overtager Kirsten Beedholm studielederposten efter Cecilia Ramlau-Hansen. Med posten følger ansvaret for og den daglig ledelse af tre af instituttets kandidatuddannelser, en masteruddannelse og et formandsskab for studienævnet.

31.01.2018 | Sabina Bjerre Hansen

Lektor Kirsten Beedholm er ny studieleder og formand for Studienævnet for de sundhedsfaglige kandidadatuddannelser. Foto: AU.

Lektor Kirsten Beedholm er ny studieleder og formand for Studienævnet for de sundhedsfaglige kandidadatuddannelser. Foto: AU.

Lektor og ph.d. Kirsten Beedholm er nyudnævnt studieleder på Institut for Folkesundhed. Når hun ikke fungerer som studieleder, underviser og forsker hun ved Sektion for Sygepleje. Hun har overvejende en sociologisk og organisatorisk tilgang til sundhedsvæsnet og beskæftiger sig især med, hvordan nye rammer og organiseringer i sundhedsvæsnet påvirker de enkelte aktører – borgere, patienter og sundhedsprofessionelle.

Noget af det første, Kirsten Beedholm skal i gang med som studieleder, er, at:

  • videreføre arbejdet med at harmonisere de tre sundhedsfaglige kandidatuddannelser på en sådan måde, at de bevarer deres særegne faglige profil
  • styrke samarbejde og koordinering mellem kursusansvarlige inden for de enkelte semestre
  • bidrage til og implementere visions- og strategiprocessen på Health.

Kirsten Beedholm er studieleder for Den sundhedsfaglige kandidatuddannelse, Kandidatuddannelsen i 
Optometri og Synsvidenskab, Kandidatuddannelsen i sygeplejevidenskab og Masteruddannelsen i klinisk sygepleje. 

Kontakt

Lektor og ph.d. Kirsten Beedholm
Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed – Sektion for Sygepleje
Mobil: 20 47 58 24
Mail: kbe@ph.au.dk

Uddannelse, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Institut for Folkesundhed, Health, Navnenyt, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Ph.d.-studerende