Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Invitation til workshop: Nye tværinstitutionelle samarbejder i kølvandet på Aarhus 2017

rethinkIMPACTS 2017 inviterer til workshop med fokus på Aarhus 2017’s mulige effekt på udvikling af nye tværinstitutionelle samarbejder.

09.04.2015 | Lonni Klitgaard

Dato fre 22 maj
Tid 09:00 12:30
Sted lok. 114, byg. 1586, Langelandsgade 139

På workshoppen vil vi diskutere, hvilke typer informationer/data der er relevante at fokusere på i forhold til temaer som f.eks.:

  • hvordan Aarhus 2017 påvirker samarbejdet mellem kommunerne i regionen
  • værdien af tværfaglige samarbejder i konkrete projekter
  • betydningen af tværinstitutionelle netværksaktiviteter
  • samarbejder internt i de enkelte kommuner mellem kulturforvaltningen og andre forvaltninger

Du inviteres til at bringe dine egne behov og interesser i spil og påvirke undersøgelsesdesignet, både hvad angår anvendte dataindsamlingsmetoder og prioritering af relevante undersøgelsesaspekter, indikatorer mv.

Målet med workshoppen er at sikre, at der indsamles solide og relevante data, der efterfølgende kan anvendes af interesserede forskere ved AU.

Af hensyn til frokost bedes du tilmelde dig senest d. 18/5 på stud.impacts2017@au.dk

Program for workshoppen

  • Præsentation af rethinkIMPACTS’ tilgang til en undersøgelse af de politiske og organisatoriske effekter af Aarhus 2017
  • Præsentation af skitse til et dataindsamlings- og analysedesign v. konsulentbureauet Pluss Leadership
  • Diskussion med afsæt i den præsenterede skitse af kvalitet og relevans i undersøgelsesdesignet med henblik på at videreudvikle og konkretisere designet. Her kan du bringe dine egne vidensbehov/forskningsinteresser i spil, så vi i fællesskab prioriterer og sikrer en dataindsamling, der giver det bedst mulige grundlag for at besvare de spørgsmål, du og de øvrige workshopdeltagere arbejder med.
  • Frokost og netværk: Vi afslutter workshoppen med frokost, hvor der vil være mulighed for at netværke med forskere og interessenter fra kulturliv, embedsfolk, politikere m.fl.

rethinkIMPACTS 2017 er et strategisk samarbejde mellem Aarhus Universitet og Aarhus 2017. rethinkIMPACTS 2017 har til opgave at understøtte og facilitere forskning i og evaluering af Aarhus 2017. Det gør vi bl.a. ved at forestå indsamling af data, der efterfølgende kan bruges i forskningsprojekter, og ved at afholde workshops, hvor forskere og interessenter mødes og har mulighed for sammen at udvikle forskningsprojekter.

Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder, Studier