Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

IT-systemerne holder en friweekend d. 15.-16. november

AU´s IT-systemer bliver løbende opdateret og vedligeholdt, men cirka én gang i kvartalet samles de vedligeholdelsesopgaver, som kræver at IT-systemerne tages ud af drift. Sådan et "servicevindue" gennemføres i weekenden den 15.-16. november, hvor det som udgangspunkt ikke vil være muligt at anvende en række af universitetets it-systemer.

22.10.2014 | Søren Rask

Vi skal med det samme beklage de gener, servicevinduet giver for medarbejdere og studerende. Arbejdet gennemføres for at forbedre systemerne til gavn for alle, men vi kan desværre ikke undgå at tage systemerne ud af drift i forbindelse med opdaterings- og vedligeholdelsesarbejdet. Weekenden er valgt ud fra en omfattende høring blandt de faglige og administrative miljøer, således den generer færrest mulige.

 

Opdateringen af systemerne vil primært foregå lørdag d. 15. november, således forstyrrelserne står på i kortest mulig tid. Bl.a. vil Blackboard, CourseAdmin, filer gemt på fællesdrev, økonomisystemer, mit.au.dk og systemer der trækker på AROS-databasen være berørt. Vi har prioriteret at netværket inkl. det trådløse net, arbejdscomputere, AU mail og kalender, AULA, FirstClass, printservices samt hjemmesider tilknyttet AU er aktive gennem hele weekenden, således medarbejdere og studerende kan anvende disse. På driftstatus.au.dk kan du se detaljeret info om hvilke systemer der berøres i hvilket tidsrum i weekenden.

 

Hvis du har planlagt at arbejde i den pågældende weekend, opfordrer vi til, at du kopierer relevant materiale ud på din computer, så du kan arbejde med det lokalt. Mails der bliver sendt til dig, mens systemerne er ude af drift, lægges i kø og ekspederes hurtigst muligt.

 

Cirka to uger før servicevinduet vil der i de berørte IT-systemer blive informeret om det planlagte opdaterings-og vedligeholdelsesarbejde. En uge før den 15.-16. november vil alle medarbejdere endvidere modtage en mail reminder omkring det forestående servicevindue.

 

Hvis du er interesseret, kan du på driftstatus.au.dk altid følge status på vores drift- og vedligeholdelsesarbejde.

 

Spørgsmål kan rettes til driftstatus.it@au.dk

 

Venlig hilsen

 

AU IT

Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder, AU IT, Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder