Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Foredrag med Thupten Jinpa: "Medfølelse som en styrke i hverdagen".

Grundlæggeren af compassion cultivation training, Thupten Jinpa, der i mere end 30 år har fungeret som oversætter for Dalai Lama, kommer til Danmark og holder foredrag i Tivoli.

21.06.2019 | Mindfulness

Dato tir 17 sep
Tid 18:30 20:30
Sted København
Tilmelding er lukket

Kom og hør Dalai Lama’s primære engelske oversætter og grundlægger af Compassion Cultivation Training (CCT) Thupten Jinpa, når han den 17. september besøger Danmark. Thupten  Jinpa, der er tidligere tibetansk munk, vil tale om, hvordan compassion – eller medfølelse – kan være en kilde til styrke i menneskers liv. 


Compassion hjælper os til at komme ud af vores snævre forståelse af os selv og til at knytte tættere og dybere forbindelse med vores medmennesker. Thupten  Jinpa vil i foredraget tale om, hvordan compassion kan styrke vores relationer – også til os selv – som en modgift mod ensomhed og fjendskab.

Ud over sine oversættelser af Dalai Lama’s tekster, er Thupten  Jinpa forfatter til bogen ’A Fearless heart: How the Courage to be Compassionate can Transform our Lives’, som også er oversat til dansk og har titlen, ’Veje til frygtløshed’.

Foredraget foregår på engelsk.

Tid og sted: 17 September, 2019, fra 18:30-20:30

Sted: Tivoli Hotel og Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København

Pris: 300 kr. (inklusiv moms) Studiepris: 250 kr.

Klik her for tilmelding.

Arrangement, Mindfulness, Mindfulness, Offentligheden/Pressen