Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Julehilsen og podcast

En lille julegave til alle studerende på Health: Podcasten 'Studiekammeraten' er klar med første afsnit, der handler om eksamen.

22.12.2020 | Health Studier

Foto: Lars Kruse, AU

Så nåede vi næsten til vejs ende på et år, der på mange måder har været helt vildt. Vildt uforudsigeligt, vildt anderledes og vildt krævende for os alle. Vi vil gerne sende jer alle en kærlig julehilsen og en stor tak for jeres tålmodighed og forståelse, i forbindelse med alle de udfordringer vi har mødt det forgangne år på grund af covid-19-situationen.

Lyt til studiekammeraten

Som en særlig tak har Studievejledningen arbejdet på en lille julegave til jer, og den er pakket ind som en podcast. Podcasten hedder Studiekammeraten, og den vender og drejer nogle af de spørgsmål, livet som universitetsstuderende kan byde på.

Det første afsnit, ’Juletid er lig med eksamenstid’, handler om eksamen. Her snakker de to værter både med studerende fra Health og en psykolog fra Studenterrådgivningen, om nogle af de tanker, udfordringer og oplevelser der kan være i forbindelse med eksamensperioden.

Du finder første episode af podcasten på Spotify, og om få dage vil den også være tilgængelig på de apps, hvor du ellers lytter til podcast. Du kan også downloade eller streame podcasten direkte via dette link: https://www.spreaker.com/show/studiekammeraten

Husk at følge Studiekammeraten - så får du direkte besked, når der udkommer nye afsnit.

Godt nytår

I år får ønsket om et ’godt nytår’ en helt særlig betydning. Forhåbentligt står vi på tærsklen til et godt og mere normalt studieår, hvor vi igen kan mødes og være sammen uden restriktioner. Det håber og tror vi på.  

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen
Studieadministrationen på Health

Administrativt, Studerende, Studier på Health, Health