Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Justering af SU-organisationen

Universitetsledelsen har besluttet, at de lokale samarbejdsudvalg (LSU’erne) på vicedirektørområderne og på administrationscentrene fremover har ophæng under Administrationens samarbejdsudvalg (ASU). Beslutningen blev truffet i forlængelse af en høring om justering af SU-strukturen i Enhedsadministrationen.

20.03.2015 | Signe Opstrup

I samme forbindelse er Universitetsledelsen og AU’s to fællestillidsrepræsentanter blevet enige om at udvide fakultetssamarbejdsudvalgene (FSU’erne) med en ledelsesrepræsentant og en medarbejderrepræsentant. Udpegning sker i henhold til Samarbejdsaftalen (”Cirkulære om samarbejde og samarbejdsudvalg i Statens virksomheder og institutioner”).

Ifølge planen for omorganisering af administrationen skulle de nye faste samarbejdsudvalg så vidt muligt være på plads pr. 1. marts 2015. Nogle uafklarede forhold har imidlertid gjort, at man nogle steder må fortsætte med interimsudvalg en tid endnu. De enheder, hvor organiseringen er på plads, vil snarest muligt overgå fra interimsudvalg til fast udvalg. De nærmere detaljer aftales i det enkelte udvalg.

Er der udeståender, som har betydning for sammensætning af enhedens samarbejdsudvalg, kan formanden og næstformanden beslutte at forlænge interimsperioden.

Yderligere oplysninger:

  • Har du spørgsmål i relation til det enkelte samarbejdsudvalg, kan du kontakte formanden for udvalget.
  • Se oversigt over samarbejdsudvalg på AU.

 

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet