Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Klar til at forske? Nyt talentforløb åbner for ansøgninger

Det nye fakultetsinitiativ for særligt motiverede og talentfulde kandidatstuderende på Health, der har lyst til at forske, åbner dørene for ansøgninger 1. juni. I første omgang er der 15 pladser.

29.05.2017 | Kirsten Olesen

Der bliver åbnet for ansøgninger til det nye forskningsrettede talentforløb for kandidatstuderende på Health 1. juni. Ansøgningsfrist er 31. august. Foto: Lars Kruse, AU

Nu får de første 15 studerende på Health chancen for at søge ind på et såkaldt forskningsrettet talentforløb. Man kan ansøge fra 1. juni til fristen udløber 31. august, og ansøgere får svar 22. september.

Aktiviteterne på det forskningsrettede talentforløb begynder 1. oktober. Når man er indskrevet på forløbet, indebærer det bl.a., at man skal forske og netværke samtidig med kandidatstudiet - og inden for normeret tid.  

”Initiativet er med andre ord en extracurricular aktivitet, som ligger i direkte forlængelse af vores arbejde med at sikre de talentfulde studerende de bedste betingelser for at udvikle sig”, siger prodekan for talentudvikling på Health, Lise Wogensen Bach.

Hun tilføjer, at fakultetets interesse i at sikre og styrke vækstlaget hører med i det billede.

Fire semestre – 30 ECTS

Studerende fra alle uddannelser på Health kan søge om at blive en del af den nye, tværfaglige mulighed, der begynder til oktober. Forløbet svarer til 30 ECTS og munder ud i en ”udmærkelse” på kandidatbeviset, hvis det bliver gennemført.

Det forskningsrettede talentforløb vil skulle gennemføres på maksimalt fire semestre, og man skal søge i begyndelsen af sit 1. semester på kandidatstudiet – dog 2. semester for medicinstuderende med vinteroptag.

Efter planen skal antallet af pladser øges hen ad vejen, hvis ordningen viser sig at være en succes efter de første to år.

 

 

Talentudvikling, Sundhed og sygdom, Studerende, Health, Health, Videnskabelig medarbejder