Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Kom til informationsmøde om nyt nationalt roadmap for forskningsinfrastruktur

Et nyt nationalt roadmap for forskningsinfrastruktur skal udarbejdes for 2020-2023. Denne gang lægges op til færre og større projekter med tydeligt nationalt sigte. Alle med ideer til relevante forskningsprojekter er velkomne, når Styrelsen for Forskning og Uddannelse holder informationsmøde tirsdag den 29. oktober.

10.10.2019 | Camilla Schrøder

Laserlab er et eksempel på en forskningsinfrastruktur, der fik tildelt midler i regi af et tidligere nationalt roadmap. Laserlab har rod i Aarhus Universitet og er en tværfaglig national forskningsinfrastruktur, der skal styrke udviklingen af avancerede laserlyskilder med henblik på anvendelser inden for både industri og forskning.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse igangsætter nu arbejdet med at udvikle et nyt dansk roadmap for forskningsinfrastruktur, som ultimo 2020 skal afløse roadmappet for 2015. Roadmappet forventes at danne grundlag for samlede investeringer på cirka 650 mio. kroner i de kommende fire år.

Tirsdag den 29. oktober kan interesserede være med, når Styrelsen for Forskning og Uddannelse kommer forbi Vandrehallen og afholder et informationsmøde. 

Arrangement, Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder, Universitetsledelsens Stab