Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Kom til prisuddeling i Aulaen

Onsdag den 25. maj 2016 uddeles Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris i Aulaen. Alle medarbejdere på Aarhus Universitet er inviterede til at deltage i den festlige og højtidelige ceremoni, hvor prismodtagerne vil give en kort præsentation af deres forskning.

03.05.2016 | Ida Hammerich Nielson

Én af Danmarks ældste og fornemste priser - Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris – bliver uddelt onsdag den 25. maj 2016 kl. 11-13.30. Prisen uddeles til to forskere, som har udmærket sig på allerhøjeste niveau, og som i deres karrierer har høstet stor national og international anerkendelse.

Ved samme lejlighed bliver Aarhus Universitets Forskningsfonds fem ph.d.-priser uddelt.

Ved ceremonien vil prismodtagerne præsentere deres forskning, og efter prisoverrækkelserne er universitetet og forskningsfonden vært ved en reception.

Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris blev indstiftet den 28. maj 1956 i anledning af landsretssagfører Carl Holst-Knudsens 70-års fødselsdag, hvor han fratrådte som formand for bestyrelsen for Aarhus Universitet. Prisen, der blev uddelt første gang i 1958, var oprindeligt på 10.000 kr., men er i dag vokset til 100.000 kr.

 

Tilmeld dig arrangementet

Læs mere om prisoverrækkelsen 2016

Se tidligere modtagere af Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris

Læs om den historiske baggrund for prisen

 

 

Arrangement, Alle grupper, Alle AU-enheder, Bevillinger og priser