Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Konference - Kvalitet og madkultur

27.10.2014 | Merete Elmann

Dato ons 26 nov
Tid 09:30 16:30
Sted Bella Center, København

 

Hvad vi spiser og hvordan vi spiser har en væsentlig effekt på vores velvære og livskvalitet. Hvor står vores madkultur i dag og hvor er vi på vej hen? 

Hvilken rolle spiller vores fødevareprodukter og deres kvalitet for den glæde, vi får ud af at spise? 

Og er Danmark bagud, set i et internationalt perspektiv, når det gælder madkultur og fødevarekvalitet?

Eller er vi snarere med i fronten når det gælder nye fortolkninger af fødevarekvalitet, innovativ madlavning og avanceret spisekultur? 

MAPP Centret sammen med Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet og Madkulturen inviterer til konference. Få svar på spørgsmålene med forskningsbaserede bud på, hvor madkultur og fødevarekvaliteten bevæger sig hen i debat med politikere og centrale aktører i den danske fødevaresektor. 

På talerlisten er blandt andre Fødevareminister Dan Jørgensen, Professor Paul Rozin, Judith Kyst fra Madkulturen og Klaus G. Grunert fra MAPP. 

Se programmet og tilmeld dig her

Offentligheden/Pressen