Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Lønforhandling 2019 går snart i gang

Ønsker du at få forhandlet din løn? Så læs med her. I perioden 1. – 22. februar kan medarbejdere på AU udfylde skema med oplysninger til brug for lønforhandling 2019.

30.01.2019 | Signe Opstrup

Foto: Colourbox

Hvis du ønsker, at din løn bliver forhandlet, så skal du inden 22. februar udfylde et digitalt skema, hvor du kort beskriver de præstationer og kompetencer, du mener skal indgå i forhandlingen. Skemaet kan udfyldes fra 1. februar.

Hvem forhandler min løn?

Din tillidsrepræsentant og din leder forhandler om en eventuel lønforbedring til dig. Nogle medarbejdere har mulighed for selv at forhandle med lederen - det gælder fx special- og chefkonsulenter.

God forberedelse er vigtig

Inden du udfylder skemaet, er det en fordel, at du kender de lønkataloger, lønaftaler og eventuelle lokale kriterier, som du skal opfylde. Læs mere om disse på din lokale lønforhandlingsside. Du kan også spørge din tillidsrepræsentant.

Udbetaling af lønforbedringer

Du får en tilbagemelding og besked om resultatet af lønforhandlingen, så snart leder og tillidsrepræsentanterne har forhandlet færdig i hele din enhed. Udbetalingen af aftalte lønforbedringer vil ske i juni/juli 2019. Se den overordnede tidsramme.

Yderligere oplysninger

Læs mere om lønforhandling 2019 på hjemmesiden

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet