Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Match Making Day 2018: Videnskab og virksomheder møder hinanden

Torsdag d. 19. april afholder Health Match Making Day for forskere, studerende og erhvervsliv. Arrangementet sætter rammerne for, at samarbejde og tættere relationer kan opstå mellem forskning og industri.

20.03.2018 | Lise Wendel Eriksen

Match Making Day 2018 løber af stablen d. 19. april og bringer forskning og erhvervsliv tættere sammen. Foto: Melissa Yildirim (arkiv)

Match Making Day 2018, der er det første af sin art på fakultetet, bringer forskning og erhvervsliv tættere sammen og gør det muligt for forskere, studerende og virksomheder at skabe nye relationer og samarbejde på tværs af industri og forskning.

Arrangementet veksler mellem oplæg og en slags markedsplads, hvor både forskere og virksomheder kan netværke og få lejlighed til at præsentere konkrete samarbejdsemner, problemstillinger der mangler løsninger og kompetencer, som begge parter kan få gavn af.

Hele programmet for Match Making Day kan ses her.

Medicinalvirksomheden Roche A/S, biomarkørforskningslaboratoriet BioXpedia, datavirksomheden Enversion og Ohmatex, der arbejder med intelligent design i tekstiler, er blandt de deltagende virksomheder, som er på jagt efter forskningssamarbejde.

Rammerne er altså sat, hvis du som forsker har lyst til og interesse i at bringe din forskning i spil sammen med aktører fra erhvervslivet – og det uanset om du har konkrete idéer eller blot vil blive klogere på erhvervssamarbejde.

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig Match Making Day 2018 via webshoppen


Praktisk information

Tid: Torsdag d. 19. april 2018 kl. 9.30-16.00

Sted: AIAS, Aarhus Institute of Advanced Studies, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C

Tilmelding: https://auws.au.dk/Matchmakingday2018 - sidste frist for tilmelding er d. 11. april 2018

Forplejning: Frokost og forfriskninger til alle deltagere

Se mere: I invitationen


Kontakt

Udviklingskonsulent Rasmus Johannes Lund
Aarhus Universitet, Health
Mobil: 51 33 53 96
Mail: rjlund@au.dk

Arrangement, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Samarbejde