Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Medarbejderne på Health fester på fredag

Fredag den 7. juni 2013 holder Health sommerfest for alle medarbejdere. Og mere end 700 medarbejdere er klar til at feste sammen i DGI-Huset.

04.06.2013 | Sabina Bjerre Hansen

På fredag bliver DGI-huset fyldt med festglade medarbejdere. I alt 757 medarbejdere fra Health og administrationens back office har tilmeldt sig festen.

Alle festdeltagere har fået en mail

Alle tilmeldte medarbejdere har modtaget en mail med praktiske oplysninger om festen. Mailen landede i indbakken mandag den 3. juni 2013.

Vil du vide mere om sommerfesten, hvem der deltager, hvor du skal sidde, hvad der er på menuen og meget mere, kan du finde det på sommerfestens hjemmeside.

Hvis du har tilmeldt dig festen, men ikke har modtaget en mail med praktiske oplysninger, skal du kontakte Tina Hjort Hansen i dekansekretariatet på mail: thh@sun.au.dk eller mobil: 2022 3512.

Er du forhindret i at deltage?

Hvis du har tilmeldt dig sommerfesten, men alligevel ikke har mulighed for at deltage, skal du give besked til Tina Hjort Hansen hurtigst muligt. Så vil en kollega på ventelisten blive tilbudt din plads.

Health, Health, Administrativt, Graduate School of Health, Forskningsårsstuderende, Institut for Biomedicin, Ph.d.-studerende, Institut for Folkesundhed, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Klinisk Medicin