Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Medie og skærmtræning

Heldagsworkshop. Læringen på workshoppen kan du naturligvis både bruge i forhold til TV-interviews og interviews via Zoom og Teams, som medierne bruger i hastigt stigende grad. Men den er også direkte anvendelig i forhold til alle andre medietyper.

06.07.2021 | Health Kommunikation

Dato tir 12 okt
Tid 09:00 16:30
Sted Online via Teams

Sammen med dine forskerkolleger bliver du trænet i at præsentere din forskning forståeligt, fængende og dækkende for medierne og deres brugere. Workshoppen er bygget op om video-interviewøvelser via Teams, hvor du bliver interviewet med afsæt i din egen forskning, så læringen er umiddelbart anvendelig i din egen virkelighed efter workshoppen.  Vi optager interviewøvelserne, så du ser dig selv på skærmen efter hvert interview - det gør den efterfølgende feedback ekstra udbytterig for dig.

Kurset henvender sig til forskere på alle niveauer inden for sundhedsområdet tilknyttet Region Midtjylland og Aarhus Universitet, Health, der ønsker at formidle deres forskning. Det gælder uanset om du er ph.d.-studerende eller professor.

Læs mere om kurset her

Kontakt vedrørende tilmelding:

Alexandra Callan Marcinkowska
29777213
Alexandra.Marcinkowska@stab.rm.dk

Kursus, Ph.d.-studerende, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Retsmedicin, Videnskabelig medarbejder, Institut for Odontologi, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Folkesundhed